Amb pells
Guia dels vins brisats de Catalunya
Autor: Picanyol, Marc
Sección: EL VINO - EL VINO GRAL
Amb pells

18,50€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- -
- Publicación:
- 01/10/2025
- Colección:
- Altres cuina
- Ver ficha completa
Sinopsis
PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats …
PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten la frescor dels blancs amb l'estructura dels negres, són versàtils i molt útils per als maridatges, i malgrat reivindicar el passat són vistos com quelcom modern, divertit i innovador. En aquesta guia hi trobareu una descripció de cada vi feta després d'haver visitat els cellers per parlar amb els seus elaboradors, tastar els seus vins i conèixer de primera mà les seves històries, amb els detalls de tots els processos que segueix cada vi fins a ser embotellat. * Una de les característiques més destacades dels vins d'aquesta guia és la no utilització de sulfits en la majoria de casos, sinó que s'han fet servir llevats naturals.
Leer más
Más libros de Picanyol, Marc
Más información del libro
Amb pells
- Editorial:
- -
- Fecha Publicación:
- 01/10/2025
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-1356-520-0
- EAN:
9788413565200
- Nº páginas:
- 168
- Colección:
- Altres cuina
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 22 mm
- Ancho:
- 12 mm
- Sección:
- EL VINO
- Sub-Sección:
- EL VINO GRAL
Picanyol, Marc
(Barcelona, 1970). Va començar treballant com a periodista i fotògraf a les revistes _Full Metal_ i _Popular 1_, i durant més de vint anys va estar vinculat al món de la música. Posteriorment, va fer de cuiner i va entrar a poc a poc en el món del vi, en el qual va tastar tot el que podia i va visitar cellers i vinyes per saber més i més d'un món en què finalment ha quedat atrapat. És l'autor del llibre _Arraigados_ (Silex Ediciones, 2024), un retrat en profunditat de dotze vitivinicultors forans establerts a l'Estat espanyol i que va significar el seu debut en el món de la literatura vinícola. És també l'autor del blog enogastronòmic @booonissim.cat, en el qual hi ha una relació d'uns mil cinc-cents vins, tastats, puntuats i comentats per l'autor.Otros libros en EL VINO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
WINE FOLLY: EDICION MAGNUM
PUCKETTE, MADELINE30,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Guia Peñin Vinos de España 2025
Pierre Comunicacion Integral, S.L23,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ORO EN LOS VIÑEDOS
CATENA, LAURA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
La carta de vinos, por favor
GAUBERT-TURPIN, JULES39,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Vinos gentrificados
Rivas, Santiago21,00€ IVA INCLUIDO
-
NO DISPONIBLE
GUÍA PEÑÍN DE LOS VINOS DE ESPAÑA 2020
PIERRE COMUNICACIÓN INTEGRAL, S.L22,00€ IVA INCLUIDO