Amb pells

Guia dels vins brisats de Catalunya

Autor: Picanyol, Marc

Sección: EL VINO - EL VINO GRAL

Amb pells

Amb pells

18,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/10/2025
Colección:
Altres cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats …

PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten la frescor dels blancs amb l'estructura dels negres, són versàtils i molt útils per als maridatges, i malgrat reivindicar el passat són vistos com quelcom modern, divertit i innovador. En aquesta guia hi trobareu una descripció de cada vi feta després d'haver visitat els cellers per parlar amb els seus elaboradors, tastar els seus vins i conèixer de primera mà les seves històries, amb els detalls de tots els processos que segueix cada vi fins a ser embotellat. * Una de les característiques més destacades dels vins d'aquesta guia és la no utilització de sulfits en la majoria de casos, sinó que s'han fet servir llevats naturals.
Leer más

Más libros de Picanyol, Marc

  • Arraigados

    NO DISPONIBLE

    Arraigados

    32,00€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Amb pells

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-520-0
EAN:
9788413565200
Nº páginas:
168
Colección:
Altres cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
22 mm
Ancho:
12 mm
Sección:
EL VINO
Sub-Sección:
EL VINO GRAL
(Barcelona, 1970). Va començar treballant com a periodista i fotògraf a les revistes _Full Metal_ i _Popular 1_, i durant més de vint anys va estar vinculat al món de la música. Posteriorment, va fer de cuiner i va entrar a poc a poc en el món del vi, en el qual va tastar tot el que podia i va visitar cellers i vinyes per saber més i més d'un món en què finalment ha quedat atrapat. És l'autor del llibre _Arraigados_ (Silex Ediciones, 2024), un retrat en profunditat de dotze vitivinicultors forans establerts a l'Estat espanyol i que va significar el seu debut en el món de la literatura vinícola. És també l'autor del blog enogastronòmic @booonissim.cat, en el qual hi ha una relació d'uns mil cinc-cents vins, tastats, puntuats i comentats per l'autor.

Otros libros en EL VINO

También te pueden interesar